WhatsApp Yakında iPhone Kullanıcılarını "Az Önce Çevrim İçiydi" Diye İspiyonlayacak

61
33
14
7
6
WhatsApp'ın Android beta sürümünden sonra şimdi de iOS beta sürümü, az önce çevrim içi olan kullanıcıları göstermeye başladı. Özellik, çok yakında kararlı sürümlere de ulaşacak gibi görünüyor.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda yeni bir özellikle gündeme gelmişti. Uygulamanın "2.24.9.14" kodlu Android beta sürümünde kullanıma sunulan bu yeni özellik, az önce çevrim içi olan kullanıcıların gösterilmesini sağlayacaktı.

Şimdiyse bu özellik, iOS beta sürümde ortaya çıktı. Az önce çevrim içi olan kişileri gösterme özelliği, "24.9.10.71" kodlu iOS beta sürümde ortaya çıktı. Bu özellik sayesinde WhatsApp'a girdiğinizde  yeni aktif olmuş kişilerin küçük bir listesini göreceksiniz

WhatsApp'ın yeni özelliği iOS'ta böyle görünecek

WhatsApp az önce çevrim içi olanları gösterme

Kişiler listesinin bir parçası olarak karşımıza çıkan özellik, birisine hızlıca ulaşmanız gerektiğinde etkili olacak. Eğer o kişi WhatsApp'ta aktifse listenin üst kısmında gösterilecek. Böylelikle bir kullanıcının son görülme zamanını kontrol etme ihtiyacı da ortadan kalkmış olacak.

Özellik, Android sürümde ise böyle görünecek:

WhatsApp yeni özellik

WhatsApp, yaklaşmakta olan özelliğine ilişkin herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak uygulama, test aşamasına gelmiş durumda. Hâl böyle olunca çok yakında tüm kullanıcılar, WhatsApp'ın yeni özelliğini kullanmaya başlayabilirler. 

Kaynak : https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-ios-24-9-10-71-whats-new/
61
33
14
7
6
Emoji İle Tepki Ver
61
33
14
7
6